Putkiremontti on taitolaji, jossa
kokenut kumppani on kultaa

ERIKOISALAN valinta on tärkeä päätös lääkärin uralla. Erikoistumiskoulutus antaa lääkärille valmiudet toimia alansa erikoislääkärin tehtävissä. Kokemuksen karttuessa hänestä kehittyy oman alansa vahva specialisti, jonka osaamiseen ja näkemyksiin voi terveytensä turvallisesti luottaa.

SUOMALAISTEN kotitalouksien varallisuudesta valtaosa on kiinni asunnoissa. Ei ole yhdentekevää, kuka putkiremontin onnistumisesta on vastuussa. Remonttipartiolta saat vankan kokemuksen lisäksi kilpailukykyisen ja kiinteän hinnan, ilman ikäviä piilokustannuksia tai venyviä valmistumisia!

Mutkaton asenne ja hyväntuuliset asentajat

”Olimme taloyhtiönä juuri oikeaan aikaan liikkeellä. Talolla alkoi olla 40 vuotta ikää ja putkiremontti oli ajankohtainen, mutta ei onneksi vielä kiireellinen. Yksi kumppanin valintaan vaikuttava tekijä oli Remonttipartion tekemisestä heijastuva mutkaton asenne: asioista ei tehty tarpeettoman monimutkaisia. Työmaalla vallitsi hyvä työilmapiiri ja saimme asukkailta putkiremontin aikana palautetta siitä, miten hienoa on nähdä työmaalla hyväntuulisia asentajia, jotka tervehtivät aina iloisesti. Melkonkadun asukkaat saivat uudet kylpyhuoneet ja taloyhtiön saunatilat putkiremontin myötä. Kaikki valmistui aikataulussa ja pysyi budjetissa.”

PETTERI TUKIAINEN
hallituksen puheejohtaja
As. Oy Melkonkatu 1

Nousuelementin käyttö toi taloyhtiölle isot säästöt

”Hankkeesta neuvoteltaessa Remonttipartio ehdotti meille nousuelementin käyttöä. Vältyimme isoilta purkutöiltä ja saimme säästöjä lähes miljoonan verrattuna alkuperäiseen suunnitelmaan. Meillä oli myös mahtava työmaavastaava, jonka kanssa yhteistyö sujui hyvin. Tornihaukantie 6 oli putkiremonttikohteena iso; kolme kerrostaloa ja 160 asuntoa. Urakka suoritettiin 10 asunnon linjoissa, jolloin neljän viikon välein alkoi uusi linja ja jokaisessa oli eri työvaihe menossa. Kohteessa keskityttiin pääsääntöisesti asuntojen remontointiin, mutta myös yleisiin tiloihin tehtiin pieniä muutostöitä.”

TEEMU SAARIKIVI
isännöitsijä
Tapiolan Lämpö Oy

KVR-urakkamalli pitää kulut kurissa

”Kysyimme viideltä urakoitsijalta erilaisista urakkavaihtoehdoista. Hallituksessa sitten päädyimme KVR-malliin ja Remonttipartioon. Halusimme uudenaikaisen lähestymistavan putkiremonttiin ja pitää kulut kurissa ja aikataulun tiukkana. Remonttipartio vastasi tähän kaikista parhaiten. Myös heidän esitelmät hallitukselle oli hyvin valmisteltu eli taustatyöt oli tehty huolella, sitä oli helppo arvostaa. Mikonkatu 25 on vuonna -74 valmistunut talo keskellä Helsinkiä, Kaisaniemen puiston laidalla. Putkiremontti 79 asuntoon sujui todella hyvin, aikataulut ja urakkasopimukset ovat pitäneet, myös tiedottaminen meni hyvin.”

RAULI PIRINEN
isännöitsijä
As. Oy Mikonkatu 25

Putkiremontti ryhmähankkeena kannattaa

”Erittäin yksityiskohtaisen tarjousvertailun kautta varmistuttiin ensin remontin sisällöstä ja laadusta, mutta sen jälkeen lähes yksiselitteisesti ratkaisi hinta, koska kyseessä ovat isot rahat osakkaiden näkökulmasta. Taloyhtiöiden kannattaakin ”liittoutua” yhteen, jos kiinteistöissä ja remontin tarpeissa on samankaltaisuutta. Remonttipartion Siltamäen ryhmähankkeessa säästettiin pelkästään suunnittelukuluissa noin 100 000 – 150 000 € taloyhtiötä kohden, mikä on merkittävä summa. Oleellista on, että yhtiöt löytävät hyvät pelisäännöt ja yhdessä tekemisen hengen, vaikka ei olisikaan yhteistä huoltoyhtiötä.”

JARNO TUOKKO
toimitusjohtaja, isännöitsijä
Siltamäen Huolto Oy